ДЗЕРКАЛО АНАТОЛІЇ - Ozcan, Huseyn (Синопсис: текст, контекст, медіа, 2016)
Рецензія на монографію: Прушковська І. В. Незамкненість канону: поетика турецької драматургії / Ірина Віталіївна Прушковська. – К.: Український письменник, 2015. – 390 с.